contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Recensie Honderd stukjes Lucy Dillon

Recensie Honderd stukjes van mij - Lucy Dillon

♥♥♥♥ - hartjes

Voor Hebban mocht ik met de Hot or not van Honderd stukjes van mij van Lucy Dillon meedoen. Hoe stoer is dat?
En wat een mooi boek vond ik het.

Ik moest in het begin wel heel erg wennen aan hoofdpersonage Gina. Gina is een rustig personage en vertelt niet zoveel uit haarzelf en vanuit haar vertelperspectief ook niet. De schrijfstijl leest langzaam, maar op zijn eigen manier ook wel prettig. Gina zit niet lekker in haar vel en dingen uit haar verleden heeft ze nooit goed kunnen loslaten. Ze ligt in scheiding, is vershuisd naar een appartementje en langzaam, door bepaalde spullen die ze opruimt en de bijbehorende herinneringen die ze deelt, leer ik haar kennen. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug en ik krijg steeds meer bewondering voor haar, door wat ze allemaal heeft doorstaan. En die twee exen vind ik klootzakken. Hoe hebben ze haar toen in de steek kunnen laten?

Ik vind het heel mooi dat het boek de boodschap meegeeft dat je moet open staan voor de mooie dingen, de mooie momenten, maar dat je wel in het NU moet leven en er NU van moet genieten. En het werkt bevorderend voor als je teveel troep hebt. Ik krijg steeds meer het voornemen om mijn oude dozen op zolder ook eens goed uit te gaan ruimen, ik moet er alleen nog aan beginnen.

Benieuwd of dit boek voor iedereen een Hot is geworden op Hebban? Zie Hot or not Honderd stukjes van mij.


Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyes


Titel: Honderd stukjes van mij
Auteur: Lucy Dillon
Aantal pagina’s: 480
Uitgeverij: De Fontein
Uitgave: juni 2017

Vind jij Honderd stukjes van mij van Lucy Dillon ook een mooi boek?
Lees dan ook eens Weet je nog van Virginie Grimaldie, Twintig regels liefde van Rowan Coleman of Nu of nooit van Marian Keyes.