contact   
recensies   
feelgood   
blog   
 home     feelgood     recensies     contact   
Typmachine met flapteksten Feelgood verhalen Minnaar in mineur en Rozen verwelken Nathalie Koenekoop

I love Feelgood

Een boek, zon, een glaasje wijn en even weg van de realiteit, heerlijk wegdromen in een romantisch verhaal. Dat is mijn ultieme feelgood moment.

Ik schrijf feelgood verhalen en hoop anderen ook dit gevoel met mijn boeken mee te geven. Mijn grote voorbeelden zijn Marian Keyes, Cathy Kelly en Emily Giffin. Zij schrijven mooie feelgood boeken met een vleugje drama. Ik hoop lezers ook dat heerlijke FEELGOOD gevoel te kunnen meegeven met mijn huidige schrijfprojecten.

Feelgood verhaal Polderpijl

Polderpijl is een kort zomers verhaal dat ik voor Hebban Feelgood club schreef.

Feelgood roman Rozen verwelken

Publicatie: najaar 2022
Als Alexandra’s beste vriendin voor een jaar naar het buitenland vertrekt staat ze er alleen voor. Maar dan ontmoet ze haar jeugdliefde opnieuw. Hij is zo charmant. Zij is verliefd. Ze wil hem terug!

Feelgood roman Minnaar in mineur

Publicatie: 2023
Jay is gitarist bij de populaire band, Thunder Sticks. Hij is een echte player en verslijt vriendinnetjes bij de dag. Totdat hij wordt versierd door Charlotte. Jay is voor de eerste keer in zijn leven echt verliefd, maar hij weet niet dat Charlotte getrouwd is.

Minnaar in mineur is mijn allereerste manuscript. Bij totaal drie schrijfwedstrijden (van uitgeverij de Geus, Pamac en Luitingh Sijthoff) belandde Minnaar in mineur bij de beste vijf inzendingen. Daarna is het een lange tijd in mijn lade geraakt, tot ik in 2019 opnieuw ben gaan herschrijven.

Wil je op de hoogte blijven over mijn publicaties? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief, of bezoek mijn Reading feels good blog.booksleeves booksleeves

Booksleeves

Als boekennerd neem ik graag boeken mee onderweg. Om mijn nieuwe lievelingsboeken niet te hoeven beschadigen ben ik booksleeves gaan maken. Niet alleen voor mezelf, want ik bied ze ook aan via Etsy.