contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  

Feelgood roman Minnaar in mineur door Nathalie Koenekoop Een boek, zon, een glaasje wijn en even weg van de realiteit, heerlijk wegdromen in een romantisch verhaal. Dat is mijn ultieme zen-moment.
Mijn grote voorbeelden zijn Marian Keyes, Cathy Kelly en Emily Giffin. Zij schrijven mooie feelgood boeken met een vleugje drama. Ik hoop lezers ook dat heerlijke FEELGOOD gevoel te kunnen meegeven met mijn huidige schrijfprojecten.

Polderpijl

Lees op bovenstaande link mijn zomerverhaal dat ik voor Hebban Feelgood club schreef.

Rozen verwelken

Publicatie: zomer 2020
Als Alexandra’s beste vriendin voor een jaar naar het buitenland vertrekt staat ze er alleen voor. Maar dan ontmoet ze haar jeugdliefde opnieuw.
Hij is zo charmant.
Zij is verliefd. Ze wil hem terug!

Minnaar in mineur

Publicatie: najaar 2020
Jay is gitarist bij de populaire band, Thunder Sticks. Hij is een echte player en verslijt vriendinnetjes bij de dag. Totdat hij wordt versierd door Charlotte. Jay is voor de eerste keer in zijn leven echt verliefd, maar hij weet niet dat Charlotte getrouwd is.

Minnaar in mineur is mijn allereerste manuscript. Bij totaal drie schrijfwedstrijden (van uitgeverij de Geus, Pamac en Luitingh Sijthoff) belandde Minnaar in mineur bij de beste vijf inzendingen. Daarna is het een lange tijd in mijn lade geraakt, tot ik in 2019 opnieuw ben gaan herschrijven.

Wil jij op de hoogte blijven van mijn publicatieplannen? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief.