contact
recensies
feelgood
blog
home     feelgood     recensies     contact  

Boeken lezen, recenseren en schrijven. Vorig jaar heb ik een onbewust een lees- en blogpauze ingelast. Er is een hoop gebeurd in de tussentijd.

2 februari 2022

2021 was een mooi jaar voor mij. Van boeken lezen en recenseren is niet veel gekomen. Maar. Ik heb van mijn hobby schrijven mijn werk gemaakt. Het jaar 2021 begon minder. Ik had nog niet zo lang een nieuwe baan bij een webshop met mooie lifestyle producten. Ik voelde me daar steeds minder op mijn plek en kreeg steeds minder plezier in mijn werk. Ik ging zelfs met steeds meer tegenzin naar kantoor. Ik ben gaan rondkijken en uitzoeken wat ik echt wilde gaan doen. En het is gelukt. Ik werk sinds mei als content creator en heb hier zoveel plezier in. Ik schrijf non fictie over hoogwerkers en ben daarnaast de wondere wereld van deze machines en SEO aan het ontdekken. Er valt nog een hoop te leren en dat maakt het leuk. Het is allemaal zo fascinerend en ik geniet weer van mijn werk. Ik kan niet meer zonder deze job.

Nathalies Etsyshop is inmiddels ook gegroeid. Ik heb meer keuze aan booksleeves, en hoop komende zomer een mooi aanbod tassen en strandtassen toe te kunnen voegen. Het blijft een hobby. Ik vind het ontspannend om achter de naaimachine te zitten en lekker bezig te zijn en ik maak er niet heel veel winst mee. Maar dat vind ik niet belangrijk. Ik heb nu een superleuke job als basis en zie dit als een hobby, weliswaar dan wel als een uit de hand gegroeide hobby. Het is fijn om te merken dat de producten die ik maak geliefd en gewaardeerd worden door boekenliefhebbers.

Schrijven doe ik dus wel, maar voornamelijk non fictie. Vanaf februari pak ik het fictie schrijven weer op. Een leuke schrijfwedstrijd van Bookchoice en een gepland schrijfweekendje met mijn schrijfvriendinnen in maart helpen me vast om weer in een goed schrijfritme te komen. Lezen blijft een ontspannende bezigheid voor mij. Vorig jaar is daar niet zoveel van gekomen. Maar ik pak het lezen en recensies schrijven weer op. Naast nieuwe boeken van lievelingsauteurs die binnenkort uitkomen, heb ik nog heel veel ongelezen (e-)boeken.

Nathalie Koenekoop

Boeken uit mijn boekenkast die ik als eerste wil gaan lezen

Duet met jou – Dani Atkins
When it’s real – Erin Watt
Ooit zul je het begrijpen – Virginie Grimaldi
Zij – Jennifer Weiner

Nieuwe boeken 2022 waar ik naar uitkijk

De partycrasher – Sophie Kinsella (The house of books, maart 2022)
Over Emma – Rosie Walsh (Boekerij, maart 2022)
Het perfecte plaatje - Lauren Weisberger (Boekerij, maart 2022)
De zomer van je leven – Jill Mansell (Luitingh Sijthoff, april 2022)

Nathalie Koenekoop

E-boeken die al op mijn e-reader klaar staan

Elle & Darcy – Alexandra Bellefleur
Boyfriendmaterieal – Alexis Hall
Mijn grootste wens – Lucy Dillon
Liefde met vergraging – Laura Jane Williams

E-boeken van Bookchoice die ik wil gaan lezen

Tot aan de zon en terug – Jill Mansell (2022)
Dromen van jou – Dani Atkins (2022)
Leef, lach, loch – Vanessa Gerrits (2021)
Het dorpje Happiness – Holly Martin (2020)

Concerten

Muziek is een inspiratiebron voor mij. Ik hoop zo dat de poppodiums straks weer open mogen, en open mogen blijven. Er staan in ieder geval een paar mooie concerten in de planning in mijn favoriete poppodia:
The Vices – Ekko
dEUS – Tivoli
Sports Team – Tivoli
Echo & the Bunnyman – TivoliLees ook
Hebban reading challenge 2022
Wintertijd boeken
Recensie Verras me - Sophie Kinsella
Recensie Zeven perfecte dagen - Rosie Wash
Recensie Weet je nog – Virginie Gimaldie