contact   
recensies   
feelgood   
blog   
 home     feelgood     recensies     contact   

Hebban reading challenge 2022

De Hebban reading challenge blijft leuk en ook in 2022 doe ik mee!

De Hebban reading challange is door Hebban in in leven geroepen om mensen te stimuleren om meer boeken te gaan lezen. Als je meedoet mag je zelf beslissen hoeveel boeken je wilt gaan lezen. En dit aantal kan je het hele jaar door wijzigen.

In de tijden dat ik voor Hebban feelgood ambassadeur was las ik zo'n 80 boeken per jaar, maar dat haal ik niet meer. Vorig jaar heb ik heel weinig gelezen en daarom leg ik dit jaar de lat laag. Ik wil dit jaar 32 boeken gaan lezen.


Nathalie Koenekoop

Q1 januari - februari - maart

Januari
1) De Hot Daddy list - Madelein Kerseboom - ♥♥♥ -hartjes

Februari
2) Boyfriend material - Alexis Hall - ♥♥♥♥♥ -hartjes

Maart
3) Droom van een man - Kristan Higgins ♥♥♥♥ -hartjes


Ik heb begin dit jaar weinig gelezen, ook omdat ik iets drukker dan normaal was met Nathalie's Etsy shop. Ik ben leuke stofjes gaan shoppen en heb veel nieuwe booksleeves gemaakt. Er is nu iets meer keuze in booksleeves. Ook ben ik bezig met het maken van tassen en strandtassen, deze moet ik nog verder uitwerken en zullen later in de shop beschikbaar komen. Al met al ben ik begin van het jaar goed bezig geweest en heb een goede start gemaakt.
Nathalie Koenekoop

Q2 april - mei - juni

April
4) Elle & Darcy - Alexandria Bellefleur ♥♥♥ -hartjes
5) Stewardess Hannah op Ibiza - Petra Kruijt ♥♥♥ -hartjes

Mei
6) Een jaar met jou - Julia Whelan ♥♥♥♥♥ -hartjes

Juni
7) Tegenstroom - Jackie van Laren ♥♥♥ -hartjes
8) Als je terug bent - Abbi Glines ♥♥♥ -hartjes
9) Uitzicht op zee - Susan Mallery ♥♥♥ -hartjes
10) De kluts kwijt - Vannessa Thuyns ♥♥♥ -hartjes

Q3 juli - augustus - september

Juli 11) Liefde in de stijgers - Jill Shalvis ♥♥♥ -hartjes
Nu aan het lezen: Baguette met jam voor twee - Wendy Brokers

Nathalie Koenekoop

Deze boeken wil ik dit jaar nog gaan lezen

Duet met jou – Dani Atkins
When it’s real – Erin Watt
Ooit zul je het begrijpen – Virginie Grimaldi
Zij – Jennifer Weiner

Lees ook:

Leesinspiratie voor 2022
Recensie Weet je nog – Virginie Gimaldie