contact
recensies
feelgood
blog
home     feelgood     recensies     contact  

Wintertijd boeken

November 2021

Het is tijd voor wintertijd boeken. We zitten alweer in november. De wintertijd is vorige maand ingesteld. Het wordt steeds vroeger donker. De kachel staat aan. Ik ben misselijk van de kruidnootjes. En de feestdagen komen steeds dichterbij. Ik vind het leuk om in deze tijd feelgood kerst- en winterboeken te lezen. Ik heb mijn kast en e-reader dan ook goed doorgespit en heb wat leesvoer klaargelegd. Nu alleen nog de kaarsjes aansteken en met een feelgood op de bank gaan liggen onder een fleece dekentje.

Kersboeken

Ik heb twee boeken die echt het kersthema mee hebben:

Twaalf dagen voor kerst – Jennifer Bayliss -Jennings
Dit e-book zat vorig jaar bij Bookchoice en kwam ik veel tegen op social media. Het is er vorig jaar niet van gekomen, maar ik ben wel heel benieuwd. De auteur ken ik nog niet.

Kerst op het eiland Skye – Kirsty Ferry
Deze paperback heb ik vorig jaar gekocht om ook echt in december te gaan lezen, maar helaas ondergesneeuwd zeg maar. Ook van deze auteur heb ik nog niets gelezen.

Wintertijd boeken

Wintertijd boeken, boeken met winter in de titel en die zich in dit seizoen afspelen, daar zijn er best veel van, en in mijn leesvoorraad vond ik onderstaande leesvoer:

Winter in Schotland – Sarah Morgan
Vuurwerk in de sneeuw – Sarah Morgan
Ik vind de chicklits van Sarah Morgan simpele, leuke en romantische feelgood. Maar twee boeken van Sarah Morgan in dezelfde maand lezen zou ik niet snel doen. Aangezien we vaak in december naar Edinburgh gingen ga ik voor Winter in Schotland.

Winter in Haven Point – RaeAnne Thayne Ik heb nog niets van RaeAnne Thayne gelezen en kocht dit e-book tijdens een actie van Harlequin om kennis te maken met feelgood series. Dit is deel één van de Haven Point serie en lijkt mij een leuke romantische serie.

Winter in de kleine bakkerij – Jenny Colgan Ik vind de feelgoods van Jenny Colgan heerlijk me-time leesvoer, maar dit is deel drie de kleine bakkerij boekenserie. Maar ik heb de voorgaande delen nog steeds niet gelezen, en deze heb ik weggelegd voor volgend jaar.

Nieuw leesvoer voor op mijn verlanglijstje

Een kerstcadeau van het Duincafé - 18 oktober 2021
Winter in de B&B van Kaat De Kock - 29 oktober 2021
De kerstbachelorette van Lisanne Stam - 4 november 2021
Winterzon van Jackie van Laren - 15 november 2021
Kat in de kou van Rachel Wells - 24 november 2021

Oude recensies

Ps, deze wintertijd boeken heb ik al gelezen en gerecenseerd:
Bomann, Corina - Een wonderlijke winterreis
Harrewijn, Astrid - Vrienden voor het leven
Lucas, Charlotte - Jouw perfecte jaar