contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  

Recensie: Blonder wordt het niet van Ellen Berg

Recensie Blonder wordt het niet - Ellen Berg

♥♥♥ -hartjes

In het eerste hoofdstuk is er al van alles aan de hand. Chaos in de kapsalon bij Maja. Heerlijk: Maja wordt door haar tante met een staigiare opgezadeld in de kapsalon, maar dat wil Maja helemaal niet, Olga, de stagiaire lijkt met haar Barbie-look meer op een sloerie dan een kapster. Uiteraard, als Maja even niet oplet, ruineert Olga een kapsel met als gevolg een woedende klant, die een onbetaalbaar hoge schadeclaim eist. Dan komt ook nog eens Maja's puberende zoon langs die probeert om geld uit de kassalade te pikken. Ik heb na dit eerste hoofdstuk al medelijden met Maja. Dit belooft een leuk en humoristisch boek te worden.

Dit snelle tempo vol komische gebeurtenissen blijft in het verhaal en op een gegeven moment is het dan ook helemaal over de top. Het verhaal is absoluut niet meer realistisch, maar hierdoor wordt het wel steeds komischer en komischer. Omdat de personages goed zijn neergezet is dit absurde wel logisch in het verhaal, maar aan het einde vind ik het saai worden, het wordt mij allemaal too much.

Als je van lachen en vlotte chicklits houdt, dan is dit boek een aanrader.


Lees ook mijn andere recensies.

Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyesIk las Blonder wordt het niet ook voor een Hebban We love Feelgood Buddyread.


Titel: Blonder wordt het niet
Auteur: Ellen Berg
Uitgeverij: Xander uitgevers
Genre: Chicklit

Houd jij van boeken met veel humor?
Lees dan ook eens boeken van Lindsey Kelk, Sophie Kinsella, Marianne Keyes en Iris Houx.