contact
recensies   
feelgood   
blog   
home    feelgood    recensies    contact 
Foto boek Ik wil met je mee van Jill Mansell

Recensie Ik wil met je mee van Jill Mansell

♥♥♥♥ -hartjes

Ik vind Jill Mansells altijd heerlijke knusse en romantische boeken. Ik keek er dan naar uit om Ik wil met je mee! te gaan lezen.

In vorige boeken van Jill Mansell ben ik gewend om vanuit meerdere perspectieven te lezen, maar in Ik wil met je mee! lezen we alleen vanuit het perspectief van Mimi. Deze wijziging in Jill Mansells schrijfstijl vind ik wel goed passend bij dit verhaal. Hierdoor wordt je nieuwsgierig gemaakt naar andere personages, zoals Cal en CJ.

Het verhaal gaat ook echt over Mimi. En Mimi is een leuk personage. Ze staat positief in het leven en wil haar vrienden helpen. Maar ze laat zich ook niet kisten, als haar beste vriendin iets heel verkeerds doet, dan neemt ze ook eventjes lekker haar revanchemomentje. Ik moest hier erg om gniffelen.
Cal, de buurman in Goosebrook is ook leuk, de ideale buurman en vriend. Alhoewel hij wel een beetje te perfect is. Je zou denken dat ze mooi bij elkaar passen en dat er iets moois tussen hen gaat bloeien, maar steeds gebeurd er iets onverwachts.
CJ, een auteur voor wie Mimi gaat werken is ook leuk en belangrijk personage in het verhaal. Hij lijkt heel bot en egoïstisch, maar gelukkig heeft hij het hart toch op de juiste plek zitten.

De bijpersonages zijn ook leuk en divers. Mimi heeft twee homovaders, daarnaast ontbreekt de player ook niet in dit verhaal. Er heerst een gemoedelijke sfeer in het dorp. De bijpersonages vullen het verhaal aan zodat het dorp beeldend en levendig wordt neergezet.

Dit boek is weer een heerlijke romantische Jill Mansell en maakt mijn verwachtingen waar. De hoofdpersonages zijn mooi neergezet en je gaat meeleven met Mimi, omdat ze zo positief blijft over alles. Daarnaast is de setting ook weer lekker knus en romantisch. Dit is gewoon weer een heerlijke typische Jill Mansell.

Lees ook mijn andere recensies

recensie Ik niet op jou van Sally Thorne recensie Bestemd voor mij Chantal van Gastel recensie Droom van een zomer Susan Wiggs

Titel: Ik wil met je mee
Auteur: Jill Mansell
Genre: Chicklit
Gelezen uitgave: 2019
Uitgeverij: Luitingh Sijfhoff

Hou jij van feelgoodboeken met diepgang? Lees dan ook eens de boeken van Marian Keyes en Emily Giffin.