contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Recensie Wacht op mij serie deel 1 van Jennifer Armentrout (Jennifer Lynn)

Recensie Wacht op mij - Jennifer Armentrout (Jennifer Lynn)

♥♥♥♥♥ -hartjes

Hoe kan je nou verliefd worden op een personage vroeg ik mezelf af als ik Armentrout-fans hoorde opbiechten dat ze stiekem verliefd waren op Cam. Maar na Wacht op mij te hebben gelezen begrijp ik het. Iedereen kan wel een Cam gebruiken.

Avery gaat studeren in een stad ver weg van haar ouderlijk huis. Dit om haar verleden te ontvluchten. Ze wil weer leven en zich niet meer opgesloten in huis voelen. En dit lukt haar aardig. Ze maakt nieuwe vrienden met Jacob en Brittany. Zelfs met Cam, de populairste jongen van de Campus. En zij wil alleen maar vrienden blijven met Cam, hoe hij ook probeert. Jacob en Brittany snappen het maar niet. Maar snapt zij het wel, en wil ze echt alleen maar vrienden blijven, of komt dit door iets uit haar verleden waar ze eigenlijk nog mee moet dealen?

Ik wilde al een tijdje een boek van haar gelezen, maar het kwam er maar niet van. Gelukkig heb ik niet nog langer gewacht, want wat een mooi verhaal. Jennifer Armentrout heeft een fijne en vlotte schrijfstijl die heel beeldend is. De discussies zijn sterk, de flirts, aantrekkingskracht en het afstoten zijn overtuigend in de discussies verwerkt. Ook de personages zijn mooi neergezet. Avery worstelt met haar verleden, durft er met niemand over te praten en maar heel langzaam begint een vermoeden dat je als lezer krijgt te broeien. Je wilt meer weten en gaat steeds meer meeleven. Vertel nou eerlijk wat er gebeurd. Ze begrijpen je echt wel, wilde ik haar toeroepen, toefluisteren, maar ze kon me niet horen.

Na deel 1 te hebben gelezen rende ik naar de boekhandel voor deel 2 en 3. Ik wil meer van Jennifer Armentrout gaan lezen.

Benieuwd wat ik van de rest vond van de wacht op mij serie? Ik heb ook een recensie van deel 2 geschreven.

En heel stoer. Ik mocht haar vorige week voor We love Feelgood ontmoeten en kreeg de kans haar met Lore vragen te stellen. Zie hier het interview.

Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyesTitel: Wacht op mij
Auteur: Jennifer Armentrout
Uitgeverij: Zomer en Keuning
Genre: New adult roman

Vind jij de boeken van Jennifer Armentrout ook heerlijk leesvoer?
Lees dan ook eens boeken van Cora Carmack, Lis Lucassen of Sophie Jackson.