contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Recensie Infamous Lauren Conrad

Recensie Infamous - Lauren Conrad

♥♥♥ -hartjes

#wlfgzomerchallenge: een boek dat zich afspeelt op een plek waar je altijd al heen wilde

De reality soap The Hills vond ik altijd zo n heerlijke lekker foute en over the top serie. Na een zaterdagavondje stappen was het altijd leuk om nog eventjes een aflevering te kijken, want ze werden de hele dag herhaald op MTV.
Infamous speelt zich af in L.A. en ik ben altijd wel nieuwsgierig geweest naar deze plek. Hier zou ik best eens naar toe willen. Gewoon om dit plastic fantastic wereldje eens in het echt mee te kunnen maken. Mensen, ehhh sterren kijken vanaf een terrasje.
Lauren Conrad vond ik het leukste uit the Hills. Ik baalde toen ze eruit stapte, maar gelukkig is ze boeken gaan schrijven. Een boekenserie over een reality show. Ik las ze, gewoon om the Hills toch nog soort van opnieuw te beleven, maar dan anders.

En dat lukt met haar boeken. Ze zijn net zoals the Hills lekker simpel, de personages zijn alleen maar met zichzelf bezig. En deze boeken laten ook een kijkje achter de schermen van een reality show zien. Leuk.
Infamous las ik deze keer, deel drie van The fame game trilogie. Een leuk drie-sterrenboek: Luchtig, jaloerse personages en een kijkje achter de schermen in een reality show.
Sommige handelingen van de personages doen me denken, wie van the Hills...?

Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyesTitel: Infamous
Auteur: Lauren Conrad
Uitgeverij: Blossom Books
Genre: Young adult