contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  

Recensie: Finding it - Cora Carmack (#wlfgzomerchallenge)

♥♥♥ -hartjes

Een boek over een roadtrip. Finding it lezen van Cora Carmack voor de #wlfgzomerchallenge was helemaal leuk. Het verhaal begint in Boedapest, en ik begon met lezen tijdens mijn vakantievlucht naar Boedapest, las verder in zwembaden in Boedapest en het laatste gedeelte thuis, om nog even lekker in vakantiesfeer te blijven.
Het eerste hoofdstuk speelt zich af in een ruine bar en die hebben we natuurlijk opgezocht. Leuk om een locatie uit een boek daadwerkelijk op te zoeken. Geeft toch een heel ander beeld.

Kelsey is op een roadtrip door Europa, met de creditcard van haar vader. Ze weet niet wat ze wil en hoopt daar tijdens haar reis achter te komen. Ze ontmoet Jackson Hunt en ze besluiten samen verder te reizen.

Finding it is een leuke roadtrip, de locaties beschrijft Cora Carmack mooi beeldend. Maar de verhaallijn vind ik langdradig. Ik vind hoofdpersonage Kelsey Summers geen leuk persoon en kon daardoor niet echt in het verhaal komen. De zogenaamde aantrekkingskracht tussen Kelsey en Jackson vind ik ook niet overtuigend.

Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyesTitel: Finding it
Auteur: Cora Carmack
Uitgeverij: Uitgeverij Q
Genre: New adult

Lees jij graag boeken van Cora Carmack?
Lees dan ook eens boeken van Jennifer Armentrout, Lauren Conrad, Lis Lucassen of Sophie Jackson.