contact
berlijn
recensies
feelgood
book sleeves   
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     book sleeves     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Recensie Drie vrienden een huis Astrid Harrewijn

Recensie Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn

♥♥♥♥ -hartjes

Het voelde alsof ik een van de weinigen was die Drie vrienden nog niet had gelezen. En toen ik hoorde dat er in oktober een deel drie uit zou komen, heb ik dit boek snel boven op mijn wensenlijstje gezet. Samen met Helma en Sanne van We love feelgood heb ik dit boek gelezen en een buddy verslag gemaakt voor We love Feelgood.

Noor heeft een tijdelijke baan bij het Van Gogh museum. Ze woonde in Limburg, maar nu tijdelijk in Amsterdam. Haar vriend en ouders vinden dat niet zo leuk en laten dit duidelijk blijken, maar Noors droom om in het van Gogh museum te kunnen werken, al is het maar tijdelijk, laat ze niet schieten.

Na een paar hoofdstukken leef ik al mee met Noor, voel ik me thuis in haar nieuwe huisje met haar nieuwe huisgenoten. Het verhaal kabbelt voort in het begin. Er zit niet echt een doel in. Dat Noors vriend en haar ouders niet staan te juichen dat ze tijdelijk in Amsterdam woont wordt al snel duidelijk. Maar dan? Noor stort zich op haar werk en krijgt kansen om zich te bewijzen. Ook dit kabbelt, er zijn een paar wendingen en naar het einde komt er opeens een versnelling. Toch is dit een heel leuk boek, omdat de personages goed zijn neergezet en je je even als huisgenote van Noor in dat mooie grachtenpand thuis voelt. En het kunstwereldje is goed overtuigend neergezet.

Lees ook mijn andere recensies
Wist je dat ik samen met Sanne, Astrid Harrewijn voor We Love Feelgood mocht interviewen? Zie hier ons interview.


Titel: Recensie Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)
Auteur: Astrid Harrewijn
Uitgeverij: De Boekerij
Genre: Feelgood roman


Lees ook eens de boeken van Chantal van Gastel, Marian Keyes, Cathy Kelly of Gayle Forman.