contact
berlijn
recensies
feelgood
book sleeves   
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     book sleeves     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Foto boek Zomerliefde van Erica James

Recensie Zomerliefde van Erica James

♥♥♥ -hartjes

Zomerliefde van Erica James is fijn vakantieleesvoer om je eventjes op een idyllisch zonnig eiland te wanen.

Izzy is uitgenodigd door vrienden om deze zomer naar hun vakantiehuis op Corfu te gaan. En Izzy kan wel even wat afleiding gebruiken. Op het eiland maakt ze kennis met de andere eilandbezoekers die allemaal hun eigen redenen hebben om deze zomer op Corfu te vertoeven.

Erica James heeft een hele simpele manier van schrijven. Soms misschien iets te uitleggend. Maar als je juist zoekt naar een fijn en niet te moeilijk boek om lekker te ontspannen is dit heerlijk leesvoer. En met haar gekozen locatie op Corfu maakt dit een ideaal zomerleesboek. De setting, de personages en gebeurtenissen gaven me dan ook al snel een fijn vakantiegevoel.

Het verhaal komt langzaam op gang en kabbelt een beetje voort, maar bij dit boek is dat fijn. Want het verhaal is absoluut niet saai. Je leert de personages die een goede achtergrond hebben meegekregen op een rustige manier steeds beter kennen. Het verhaal heeft een serieus tintje door het thema alcoholisme te behandelen. De locatie is mooi en tijdens het lezen waan je je eventjes in een vakantiehuis aan het strand op Corfu.

Lees ook mijn andere recensies

Titel: Zomerliefde
Auteur: Erica James
Genre: Feelgood roman
Originele Titel: The Holiday
Aantal pagina's: 428
Gelezen uitgave: 2018
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9 78906 145056

Lees ook eens de boeken van Marian Keyes, Cathy Kelly, Freya North, Maeve Binchy en Jill Mansell.