contact
recensies   
feelgood   
blog   
home    feelgood    recensies    contact 
Foto boek Onder de sterren van Montpellier

Recensie Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers

♥♥♥♥ -hartjes

Met Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers waan je je even lekker weg naar Zuid Frankrijk.

Cleo krijgt de kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan om een huis op te gaan knappen. Aangezien ze niet meer met plezier naar haar werk gaat en er ook onzekerheid op haar werkplek is pakt ze deze kans aan. Ze verwacht helemaal alleen daar te komen, maar ze blijkt een knappe Franse buurman te hebben. Ze wil hem niet steeds lastig vallen, want hij lijkt een beetje gesloten, maar soms moet ze wel een beroep op hem doen, ze heeft geen andere buren.

Ik vind de setting van het verhaal knap gedaan van Marina Folkers, want ondanks dat ik nog nooit in deze omgeving ben geweest, waan ik me eventjes lekker weg met Cleo in Zuid-Frankrijk. De omgeving en het huis waar Cleo gaat klussen zijn mooi beeldend omschreven. Ik vind Marina Folkers dan ook een fijne heldere en beeldende schrijfstijl hebben. Er zitten ook helemaal geen saaie stukken in en het boek leest heerlijk.

Onder de sterren van Montpellier is een heerlijk romantisch verhaal. De personages Cleo en Luc zijn goed uitgewerkt en neergezet. Beiden hebben ze iets dat ze achter zich willen laten, en wat het precies is wordt langzaam duidelijk. Hierdoor blijf je nieuwsgierig naar deze hoofdpersonages en wil je door blijven lezen.

Lees ook mijn andere recensies

recensie Ik niet op jou Sally Thorne recensie Bestemd voor mij Chantal van Gastel recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan

Titel: Onder de sterren van Montpellier
Auteur: Marina Folkers
Genre: Feelgood roman
Gelezen uitgave: 2019
Uitgeverij: Zomer en Keuning

Hou jij van feelgoodboeken met diepgang? Lees dan ook eens de boeken van Marian Keyes en Emily Giffin.