contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Recensie Nachten in New York van Sarah Morgan

Recensie Nachten in New York - Sarah Morgan

♥♥♥♥ -hartjes

Sarah Morgan heeft meerdere chicklits geschreven. Waarom heb ik haar nu pas met Nachten in New York ontdekt?

Paige werkt met haar twee beste vriendinnen in een evenementenbureau, maar ze worden alle drie ontslagen. Paige besluit dat ze hun eigen evenementenbureau gaan beginnen, alleen is het opstarten moeilijker dan gedacht. Ze kan Jakes hulp inroepen, maar dat wil ze liever niet. Jake is de beste vriend van haar broer en ze was vroeger verliefd op hem, maar hij duidelijk niet op haar. Kan ze haar gevoelens opzij zetten?

Nachten in New York is een lekker simpel en heerlijk romantisch verhaal. Je voelt je al snel thuis in de vriendinnengroep. De drie meiden zijn dan ook goed en gevarieerd neergezet. Paige is de perfectionist en strever. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is zorgzaam. Eva is de romanticus, maar ook gezondheidsfreak en keukenprinses. Frankie de nuchtere van de drie die niet in de liefde geloofd. Ze vullen elkaar goed aan als team.
De verhaalopbouw is goed, het verhaal is voorspelbaar, maar toch voel je ook die spanning als lezer. Elk hoofdstuk begint met een quote van een van de meiden die ook echt bij dat personage past. Dit vind ik heel leuk bedacht.
Nachten in New York is een heerlijk boek om eventjes lekker te kunnen ontspannen. Een aanrader als je even een lekker luchtig boek wil lezen. Ik ben heel benieuwd naar het volgende deel waarin Frankie de hoofdrol speelt.


Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyesIk las Nachten in New York ook voor een Hebban We love Feelgood Groupsread.


Titel: Nachten in New York
Auteur: Sarah Morgan
Uitgeverij: HarperCollins
Genre: Chicklit

Houd jij van romantische chicklitboeken? Lees dan ook de boeken van Marian Keyes, Jenny Colgan, Lindsey Kelk, Katie Fforde, Jill Mansell en Rachel Gibson.