contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
erotische roman

Recensie King - Olivia Lewis

♥♥♥♥ - hartjes

Ik lees niet zo vaak erotische romans, maar was heel nieuwsgierig naar King van Olivia Lewis.

Als lezer maak je kennis met Luci. Ze is getrouwd met een succesvolle man, zelf ook een goede baan en twee kinderen.
Haar leventje lijkt perfect, maar dat is het niet. Haar schoonfamilie moet haar niet. Ze doet het nooit goed. Haar dochtertje luistert nooit en trekt het bloed onder haar nagels vandaan. En haar man Benjamin is altijd weg en heeft geen tijd om samen leuke dingen te doen.
Benjamin heeft zonder overleg besloten dat zijn jongere broer die net uit de gevangenis is vrijgekomen bij hun in huis komt wonen.
Dat wil Luci absoluut niet.
Maar het moet wel. En ondanks dat het botst met Benjamin is er ook een aantrekkingskracht. Hij is zorgzaam voor de kinderen, heeft een killer body en is sexy.

Ik was aan de ene kant nieuwsgierig naar dit boek, maar had aan de andere kant weinig verwachtingen. Ik ben niet zo van de erotische romans.
Maar ik ben blij dat ik dit boek toch gelezen heb. Het boek is steamy, maar gelukkig niet overdreven. De balans is goed. De schrijfstijl leest prettig en lekker vlot. De personages zijn leuk en gevarieerd en er zit een leuk en overtuigend verhaal in. Benjamin is een succesvolle zakenman en vind zijn carrière belangrijker dan zijn familie. Luci wil juist meer als gezin doen, maar het lukt haar niet om hem te overtuigen minder te werken. En daardoor is het geloofwaardig dat ze naar Joshua, die leuk met haar kinderen omgaat, trekt. Ze botsen, maar lijken op elkaar. Ze kan zich inleven in hem. Ze begrijpt hem. En hij is zo woest aantrekkelijk.

Het verhaal blijft lekker spannend en eindigt met een cliffhanger. Op naar deel twee, maar helaas is die nog niet uit :(.

Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyesTitel: King
Auteur: Olivia Lewis
Uitgeverij: Ellessy
Genre: Erotische roman
Gelezen uitgave: 2017

Houd jij van Erotische romans? Lees dan ook eens boeken van Maya Banks en Jennifer Probst.