contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  

Nathalie Koenekoop Als je mij als kind vroeg wat ik later wilde worden, dan wist ik het niet.
Nou ja, stiekem eigenlijk wel. Ik wilde later schrijfster worden.

In 2005 ben ik het schrijfavontuur aangegaan. Bij totaal drie schrijfwedstrijden (van uitgeverij de Geus, Pamac en Luitingh Sijthoff) belandde mijn boek bij de beste vijf inzendingen. Helaas werd ik steeds niet de winnaar van die mooie prijs, dat uitgeefcontract.
Ik ben door blijven schrijven en heb mijn chicklit roman Bitterzoet in eigen beheer uitgegeven. Helaas is dit boek niet meer verkrijgbaar. Begin 2019 hoop ik mooi publicatie nieuws te kunnen delen.

Naast schrijven ben ik een boekennerd. Als ambassadeur van de Hebban club van 10 We love Feelgood lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik leesrecensies op mijn eigen site gaan delen.
Ik heb een passie voor muziek. Ik heb tien jaar in een poppodium gewerkt, basgitaar in een band gespeeld en ga altijd graag naar concerten en muziekfestivals.
Muziek is dan ook mijn grote inspiratiebron. Ik heb mijn fictieve rockband Thundersticks opgericht. Hier gaan een paar van mijn verhalen over.

Volledig rondkomen van je eigen schrijfprojecten is voor maar weinig Nederlandse auteurs weggelegd. Ik heb na het behalen van mijn MEAO secretaresseopleiding werkervaring opgedaan als verkoop binnendienst medewerker. Een functie met de combinatie van lekker administratief bezig zijn en contact met klanten onderhouden vind ik leuk om te doen. Momenteel werk ik met veel plezier bij Kessel AG.