contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  

Feelgood roman Minnaar in mineur door Nathalie Koenekoop Een boek, zon, een glaasje wijn en even weg van de realiteit, heerlijk wegdromen in een romantisch verhaal. Dat is mijn ultieme zen-moment.
Mijn grote voorbeelden zijn Marian Keyes, Cathy Kelly en Emily Giffin. Ik hoop lezers ook dat heerlijke FEELGOOD gevoel te kunnen geven met mijn huidige schrijfprojecten.


Minnaar in mineur
Voorpublicatie: 1 februari 2019 (tot 29 mei 2019 te lezen op Sweek)

Jay is gitarist bij de populaire band, Thunder Sticks. Hij is een echte player en verslijt vriendinnetjes bij de dag. Totdat hij wordt versierd door Charlotte. Jay is voor de eerste keer in zijn leven echt verliefd, maar hij weet niet dat Charlotte getrouwd is.

Minnaar in mineur is mijn allereerste manuscript. Bij totaal drie schrijfwedstrijden (van uitgeverij de Geus, Pamac en Luitingh Sijthoff) belandde Minnaar in mineur bij de beste vijf inzendingen. Helaas heb ik hier later nooit meer iets mee gedaan.
Voor Sweek x Kobo Schrijfwedstrijd #KoboTalent 2019 ben ik dit oude manuscript weer aan het herschrijven.
Wil jij dit boek tijdelijk gratis lezen? Volg mijn verhaal en laat me op Sweek weten wat je ervan vindt.


Mijn andere schrijfprojecten:


Wat wil je?
Verwachte publicatiedatum: 2020
Jojo droomt van een zangcarriere in een rockband, maar na het eerste optreden gaan ze helemaal af. Er volgt een ruzie en de band valt uit elkaar. Ze is weer terug bij af.
Jojo, wat wil je?


Wat doe je?
Verwachte publicatiedatum: 2020
Hannah is ervan overtuigd dat Ben haar ten huwelijk gaat vragen. Ze heeft het doosje van de juwelier al in zijn aktetas gespot. Dat hij haar iets heel anders wil vertellen, daar heeft ze nooit op gerekend.
Hannah, wat doe je?


Vanaf 2019 deel ik blogs over mijn schrijfproces en bezigheden. Benieuwd naar mijn schrijverleventje?

Wil jij op de hoogte blijven van mijn publicatieplannen? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief.