contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Foto boek van Jennifer L. Armentrout

Recensie Het probleem met voor altijd van Jennifer L. Armentrout

♥♥♥♥♥ -hartjes

Het probleem met voor altijd van Jennifer L. Armentrout heb ik 1 woord voor: WOW!

Mallory heeft in jaar jeugd geleerd dat ze zo stil mogelijk moest zijn. Dit heeft te maken met haar jeugd waarin ze is opgegroeid in pleeggezinnen.
Nu heeft ze goede pleegouders die het beste met haar voor hebben. Ze kan studeren en wil zichzelf bewijzen door van thuisonderwijs naar een echte school te gaan.
Op school ontmoet ze Rider. Ze kent hem van vroeger, van een tijd waar ze niet meer aan wil denken. Hij beschermde haar toen. En nu weer. Maar wie is hij geworden en gaat het allemaal wel goed?

In het najaar van 2017 kreeg ik de kans om Jennifer Armentrout voor Hebban Club Feelgood te mogen interviewen. Ik had toen nog nooit iets van haar gelezen, maar wel over haar gehoord en wist dat ze bij veel lezers in het favorieten lijstje stond. En zo begon ik toen met het lezen van de Wacht op mij serie. En terecht dat Jennifer Armentrout bij veel lezers een favoriet is. Toen Jennifer Armentrout begon over haar schrijfproces en verhalen werd ze steeds enthousiaster. Ze heeft talent en schrijft met passie.

Nu ik haar ya boek Het probleem met voor altijd heb gelezen heb ik helemaal bewondering voor deze auteur. Personage Mallory zoog me al snel in het verhaal, om haar niet meer los te kunnen laten. Wat heeft Jennifer Armentrout hier een mooi verhaal geschreven. Dit boek is gewoon perfect. Er is geen enkel kritiek puntje over te vinden. De setting is mooi beeldend en overtuigend uitgewerkt. De personages zijn menselijk en goed neergezet. Het verhaal heeft een mooie drama onderlaag. Diepgang. Geeft emoties weg. Gewoon WOW! Wat is dit een goed boek!

Lees ook mijn andere recensies

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie liefde en geluk van jenna evans welch recensie laat me gaan van gayle forman recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie nooit meer van colleen hoover recensie nu even niet van marian keyes

Titel: Het probleem met voor altijd
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Genre: Young adult roman
Originele Titel: The problem with forever
Aantal pagina's: 432
Gelezen uitgave: 2018
Uitgeverij: Z&K
ISBN: 9 789401 910347

Lees dan ook eens de boeken van Colleen Hoover of Jessi Kirby.