blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Recensie Zoektocht terug van Marina Folkers

Recensie Zoektocht terug - Marina Folkers

♥♥♥♥ -hartjes

Het verhaal begint en je wordt meteen in het verhaal getrokken. Caitlin is met haar vriendinnen een paar dagen naar Londen, maar eigenlijk wil ze liever bij haar vriend Steven zijn.
Tijdens het uitgaan ontmoet Caitlin Max. Ze probeert te doen alsof ze hem niet herkent. Als lezer word je nieuwsgierig naar die Max. Wie is hij en waar kennen ze elkaar van?
Leuk dat het begin zich in Londen afspeelt, ik ben er twee jaar geleden voor het laatst geweest en dat schept ook een heel eigen beeld erbij. Ik vond het verhaal halverwege iets vertragen, maar dat stoorde niet. Even rust in het verhaal. Naar het einde toe komt de vaart er weer in. Wat een lekker Feelgood boek is dit. Marina Folkers heeft een fijne schrijfstijl.Lees ook mijn andere recensies.

recensie Tussen zussen van Cathy Kelly recensie Mijn niet zo perfecte leven Sophie Kinsella recensie Glossy boerin Maureen du Toit recensie Scoop Iris Houx recensie drie vrienden een huis en een klusjesman recensie De vijfde brief Nicola Moriarty recensie Nu of nooit Marian Keyes recensie Enkeltje Ierland Charlotte de Monchy recensie Nachten in New York Sarah Morgan recensie De bed and breakfast van Debbie Macomber

Ik las dit boek ook voor een We love Feelgood Buddyread.


Titel: Zoektocht terug
Auteur: Marina Folkers
Uitgeverij: Ellessy
Genre: Feelgood roman
Gelezen uitgave: 2017
ISBN: 9789086603367

Vind jij Zoektocht terug van Marina Folkers een mooi boek?
Lees dan ook eens Aanpakken van Sophie Kinsella, Cafe zon en zee van Jenny Colgan, Sterrenregen van Marianne Keyes of Glossy boerin van Maureen du Toit.