contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  

Recensie Jonah van Helen Brown

Recensie Jonah - Helen Brown

♥♥♥ -hartjes

Door de mooie cover, die ik echt uber cute vind, kocht ik Jonah van Helen Brown op het Boekenfestijn.

Ik verwachtte een zoetsappig verhaal over een gezin met een katje, maar het ging over een moeder die moest herstellen van een borstkankeroperatie en bang was haar dochter te verliezen aan een boeddhistisch klooster in Sri Lanka.

Het boek begint met heel veel info dump op een manier die ik niet fijn vond lezen. Als het katje Jonah bij het gezin komt, dan begin ik pas plezier te krijgen in het lezen van het boek. Toch blijft het niet altijd even lekker weglezen. Teveel hak op de tak, onnodige informatie. Ook veel terugblikken naar Cleo, een vorig deel dat niet per se vooraf gelezen hoeft te worden.

Ondanks dat vond ik het wel een fascinerend verhaal. En het einde gaf me gelukkig ook dat Feelgood gevoel.
En het kattengedeelte is heel herkenbaar voor mij, als kattenliefhebster zijnde.

recensie Twintig regels liefde Rowan Coleman recensie De meisjes van Manhattan Fiona Davis recensie Honderd stukjes van mij Lucy Dillon recensie Voor altijd Harriet Evans recensie Zoektocht terug Marina Folkers recensie Laat me gaan Gayle Forman recensie De gehimzinnige tuin Sarah Jio recensie Dans met mij Jojo Moyes recensie Nachten in New York van Sarah Morgan recensie Weet je nog Virginie Grimaldi
Lees ook mijn andere recensies.

Titel: Jonah
Auteur: Helen Brown
Uitgeverij: Sijthoff
Genre: Non fictie