contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
recensie Dans met mij Jojo Moyes

Dans met mij - Jojo Moyes

♥♥♥♥ -hartjes

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan Le Cadre Noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er weer alleen voor.
Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z n kop.


In het begin lijkt Dans met mij een totaal ander boek dan de andere Jojo Moyes boeken die ik heb gelezen, maar op een gegeven moment voelt het weer als een heerlijke Jojo Moyes.
Het ritme van het verhaal is heel verschillend en dat maakt het mooi. In het begin stapvoets en een beetje saai, maar dan komt de draf en de spanning en na 2/3 zit je opeens volop in galop. Wat een plotselinge verandering in het verhaal en wat wordt het spannend.
Geboeid leefde ik mee met het hoofdpersonages die goed neergezet zijn. Ik vond het een mooi verhaal.


Ga naar recensie overzicht.

recensie Twintig regels liefde Rowan Coleman recensie De meisjes van Manhattan Fiona Davis recensie Honderd stukjes van mij Lucy Dillon recensie Voor altijd Harriet Evans recensie Zoektocht terug Marina Folkers recensie Laat me gaan Gayle Forman recensie De gehimzinnige tuin Sarah Jio recensie Dans met mij Jojo Moyes recensie De vrouw van de rechter Ann O loughlin recensie Weet je nog Virginie Grimaldi recensie Het geheim van mijn man van Liane Moriarty


Titel: Dans me mij
Auteur: Jojo Moyes
Uitgeverij: De Fontein
Genre: Feelgood roman

Vind jij Dans met mij van Jojo Moyes een mooi boek?
Lees dan ook eens Twintig regels liefde van Rowan Coleman, Laat me gaan van Gayle Forman of Sterrenregen van Marianne Keyes.