contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
RECENSIE AANPAKKEN SOPHIE KINSELLA

Recensie: Aanpakken! - Sophie Kinsella

♥♥♥♥♥ -hartjes

De boeken van Sophie Kinsella beloven meestal lekker veel humor en een vlotte schrijfstijl. Is dat bij Aanpakken ook het geval?

Samantha is een jonge topadvocate in Londen. Ze maakt kans om promotie te maken, maar dan blijkt dat ze een enorme fout heeft gemaakt. In paniek vlucht ze de stad uit en belandt op het platteland. Ze belt aan bij een huis om hulp te vragen, maar wordt gezien als de nieuwe huishoudster. Ze besluit om zich voor te doen als huishoudster, om te kunnen blijven overnachten en de volgende ochtend alles op te biechten. Maar in plaats daarvan blijft ze en slooft ze uit dat ze heel goed kan koken. Al helemaal tegen Nathaniel, de aantrekkelijke tuinman.
Samantha is een perfectionist, maar weet helemaal niets over koken en huishouden. Hoe gaat ze zich hier uit redden...

Ja. Aanpakken is weer een heerlijke chicklit van Sophie Kinsella. Veel humor. De vaart blijft lekker in het verhaal. Ik vind Samantha een heel leuk neergezet personage; een perfectionist die zich niet wil laten kennen en dan maar liever koppig huishoudster wordt, terwijl ze nog nooit iets in het huis heeft gedaan, en geen hulp wil aanvaarden. Hilarisch. Aan de liefde en bijbehorende problemen ontbreekt het verhaal ook niet.

Lees ook eens mijn andere recensies
recensie Mijn niet zo perfecte leven Sophie Kinsella recensie Scoop Iris Houx recensie De vijfde brief Nicola Moriarty recensie Nu of nooit Marian Keyes recensie drie vrienden een huis en een klusjesman recensie Enkeltje Ierland Charlotte de Monchy recensie Nachten in New York Sarah Morgan recensie Cat Freya North recensie Glossy boerin Maureen du Toit recensie Love game Lauren Weisberger

Vind jij de boeken van Sophie Kinsella ook altijd zo leuk? Lees ook eens chicklits van Marian Keyes, Freya North, Jenny Colgan, Jill Mansell of Rachel Gibson.

Titel: Aanpakken!
Auteur: Sophie Kinsella
Genre: Chicklit
Uitgeverij: The house of books