contact
berlijn
recensies
feelgood
nathalie koenekoop
blog
blog     nathalie     feelgood     recensies     berlijn    contact  
Foto boek Ik zie je op het strand Jill Manseel

Recensie Ik zie je op het strand Jill Mansell

♥♥♥ -hartjes

Het boek Ik zie je op het strand van Jill Mansell heb ik gewonnen met de Jill Mansell foto wedstrijd.

Ik heb met mijn eigen manuscript ooit de shortlist gehaald voor de Jill Mansell schrijfwedstrijd. Wat was ik blij en wat een spannende periode was het wachten tot de prijsuitreiking. Helaas won ik niet dat uitgeefcontract, maar ik ben er nog steeds trots op dat mijn manuscript kans maakte op deze prijs. Dat ik zover ben gekomen. En het heeft me gestimuleerd om lekker verder te blijven schrijven.
Vorige zomer won ik de Jill Mansell foto wedstrijd. De prijs was geen boekcontract, maar haar boek van 2017 Ik zie je op het strand. En een hele gave strandstoel! Heel blij mee. Komende zomer ga ik weer lekker veel boeken lezen vanaf deze mooie plek.

In Ik zie je op het strand wordt Clemency tijdens een vlucht verliefd op de man die naast haar in het vliegtuig zit. Tot telefoonnummers uitwisselen komt het niet. Ze zien elkaar drie jaar lang niet.
En dan, drie jaar later, blijkt hij de nieuwe vriend van haar stiefzus Belle te zijn. Ze komen in haar geboortedorp wonen. En Clemency is nog steeds verliefd op hem.

Ik hou van Jill Mansell boeken. Een ding weet je bijna zeker als je een boek van haar openslaat: dit gaat weer een heerlijk romantisch verhaal worden.
Het lijkt soms ook wel een succesformule waar ze op blijft voortborduren, maar haar boeken blijven heerlijk romantisch leesvoer. Ook Ik zie je op het strand leest weer als een echte Jill Mansell. Haar belangrijke ingrediënten ontbreken niet:
-vlotgeschreven stukjes.
-humor
-leuke personages van alle leeftijden.
-de liefde
-idyllische Britse dorpjes of wijken -charmante foute mannen waar je verliefd op wordt
-veel feelgood.

De verhaallijn was deze keer wel heel erg voorspelbaar. En het leek een beetje teveel van die Jill Mansell succesformule. Maar desondanks blijft het fijn leesvoer; lekker vlot en lekker romantisch.Lees ook mijn andere recensies.

recensie Cafe zon en zee Jenny Colgan recensie Eens gegeven Charlotte de Monchy recensie Nachten in New York Sarah Morgan recensie Tussen zussen van Cathy Kelly recensie Aan het meer van Butternut Mary Mc Near recensie Mijn niet zo perfecte leven Sophie Kinsella recensie Love game Lauren Weisberger recensie Een leven na jou Jojo Moyes recensie Nu of nooit Marian Keyes

Ik las dit boek ook voor een We love Feelgood Buddyread

Titel: Ik zie je op het strand
Auteur: Jill Mansell
Genre: Chicklit roman
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff

Geniet jij ook zo van de boeken van Jill Mansell?
Lees dan ook eens boeken van Jenny Colgan, Sophie Kinsella, Marian Keyes en Freya North.